Nagyteljesítményű geotermikus hőszivattyúk

Nagyteljesítményű újgenerációs geohőszivattyú újdonság a NIBE palettáján

Nagyteljesítményű NIBE geotermikus hőszivattyúk A melegítési igények szabályozott kielégítésének kiváló lehetőségét kínálja a NIBE márciusban piacra kerülő dupla kompresszoros nagyteljesítményű geohőszivattyúinak új generációja, az F1345-ös sorozat, 24 – 30 – 40 és 60 kW-os teljesítményfokozatokban. A fejlesztés egyáltalán nem tekinthető csak „ráncfelvarrásnak”, hiszen valamennyi újítás jelentős, előnyére válik és jóval bővebb felhasználási lehetőséget teremt a kifutó F1330 típusokkal szemben.


NIBE F1345 geotermikus hőszivattyúAz új NIBE F1345 hőszivattyúk rugalmasabbak és erősebbek, mint a korábbiak. Elérhető egy sor kimenet, kapcsolási lehetőség és tartozékaival fűthet vagy hűthet, amit csak akar, és ellenőrizheti őket, ahol csak szeretné.

Mindez egy kicsi, mindössze 60 x 62 cm alapterületű szekrénybe került elhelyezésre, amely szinte bárhol elhelyezhető. Olyan csendes, hogy nem fogja hallani, hogy ott van. Valójában ez az egyik legcsendesebb használati berendezése lesz az épületében.

Tökéletes megoldás nagy hőigényű épületekhez, maximum 540 kW-ig, 9 készülékig kaszkádolható. Tovább növelték a korábbi modelleknél is kiemelkedően magas COP mutatót, még nagyobb energia-megtakarítást és rövidebb megtérülési időt biztosítva ezzel a beruházónak. A magas, max. +65 °C előremenő vízhőmérséklet kiváló telepítési rugalmasságot biztosít. A hőszivattyú két önálló termodinamikai egységet tartalmaz és egyenként kevesebb, mint 3 kg munkaközeggel működik, ezért nem kötelezett évenkénti szivárgásvizsgálatra és környezetvédelmi bejelentésre, ezzel további jelentős megtakarítást biztosít üzemeltetőjének.

Új, többfunkciós, nagyméretű színes kijelzője felhasználói útmutatót is tartalmaz, menüje pedig magyar nyelven is elérhető. Időprogrammal a beltéri komfort, a melegvíz és a szellőztetés is vezérelhető. Tartalmaz egy univerzális csatlakozófelület, USB portot, amelyen keresztül le és fel is tölthetők különféle adatok, parancsok, vezérlési utasítások. Feltűnően alacsony a zajszintje – nem túlzás a „nem hallom, hol van”megjegyzés.

A NIBE F1345 kétkompresszoros, így két hőszivattyú modult és egy CPU egységet tartalmaz nagyméretű színes kijelzővel, a hőszivattyú és a kiegészítő fűtés vezérlésére. A NIBE F1345 sorozat gépébe szerelt többszínű kijelző világos és egyszerű menüvel és szimbólumokkal   nnyíti meg a kezelést, magyar nyelven is Egyértelmű információt biztosít a hőszivattyú aktuális státuszáról, aműködési időről és a hőszivattyúban áramló közegek hőmérsékletéről. Így a hőszivattyú könnyen navigálható, vezérlőegysége lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a leggazdaságosabban biztosítsa amegfelelő komfortot az épületben.

Egyszerű kezelhetőség - USB portA NIBE F1345 beépített keringető szivattyúkat tartalmaz (kivétel a 40 és 60 kW-os gépek talajköri szivattyúi), annak érdekében, hogy könnyen csatlakoztatható legyen mind a talajkörhöz, mind a fűtési vezetékekhez. A kompresszor- modulok könnyen eltávolíthatók a berendezés vázából, megkönnyítve ezzel a szállítást, a telepítést és a szervizelést is.
Minden reményünk megvan rá, hogy az új modellekkel is legalább olyan sok jól működő fűtési és hűtési referenciákat hozzunk létre, mint elődjével. Minden érdeklődőt szívesen kalauzolunk el azokban az óvodákban, iskolákban, áruházakban, irodaépületekben, üzemekben, idősek napközi otthonaiban, ahol mindenki megelégedésére működnek kiváló minőségű és olcsó üzemeltetésű NIBE rendszereink.

"Komfort kompromisszumok nélkül."

Következő bejegyzés
« Prev Post
Előző bejegyzés
Next Post »