Folyadékhűtő bérlés

A Penta-Klíma Kft. és az ICS Cool Energy Ltd. együttműködésének köszönhetően 2015-től MTA és más gyártók (technológiai) folyadékhűtői is elérhetőek bérleti konstrukcióban! A két vállalat meghatározó tapasztalatának és az ICS Cool Energy hatalmas bérelhető flottájának köszönhetően bármilyen – tervezett vagy nem tervezett ideiglenes hűtési vagy fűtési igényre tudunk költség- és energiahatékony megoldást nyújtani, valamint a használt és újszerű berendezések a bérleti időszakot követően meg is vásárolhatóak.

Az A energiaosztályú, Eurovent minősítéssel rendelkező  berendezések 0,3 és 1000 kW közötti  (12/7 °C) teljesítmény tartományban érhetőek el technológiai vagy komfort célú alkalmazásra, és ideális megoldást jelentenek üzemzavarok, tervezett karbantartások és hosszú távú bérlés esetén is.
A flotta robusztus és hibatűrő berendezései precíz hőmérséklet szabályozással rendelkeznek, valamint a legmagasabb minőséget képviselő alkatrészekből építették az energiahatékony működés biztos eléréséhez.

Lehetőség van komplett hűtési rendszer bérlésére is, csövekkel, légkezelőkkel.
Igény szerint bérelhetőek hűtőtornyok, szárazhűtők, fan-coilok (5-350 kW), hőcserélők, termoregulátorok (9-48 kW), szabadhűtők (25-1000 kW), hordozható hűtőházak és generátorok is a szezonálisan fellépő igények kielégítésére.

Ügyfeleink részére a gyakori, rendkívül szoros határidők miatt nagyszámú berendezést tartunk bécsi raktárunkban, melyek leszállítása akár a rendelést követő másnapon megtörténhet.

Az összes ügyletet azonosan magas színvonalú ügyfél- és rendszertámogatással biztosítjuk
•  Akár másnapi kiszállítás és telepítés
•  Fix havi bérleti díj, így a költségek egyszerűbben kezelhetőek
•  Kiemelkedő szaktudású magyarországi szervizháttér, hogy ne érje meglepetés
•  A bérleti díj költségként elszámolható, nem jelenik meg hosszú lejáratú kötelezettség a mérlegben.
•  Bérleti időszak lejáratát követően a berendezést elszállítjuk, igény esetén a bérelt berendezések 2 évente lecserélésre kerülhetnek.
•  Vételi opció

"Komfort kompromisszumok nélkül."

Következő bejegyzés
« Prev Post
Előző bejegyzés
Next Post »