Hűtőgép bérlés

PENTA folyadékhűtő bérleti szolgáltatások

Ha bármilyen okból ideiglenes hűtésre van szüksége, legyen szó tervezett karbantartási leállásról, sürgősségi megoldásról, váratlan eseményekről, készenléti tervezésről vagy különleges helyeken, például korcsolyapályákon történő alkalmazásról, tőlünk egyetlen hívással bérelhet hűtőberendezést.

Mérnökeink alapos elemzést és az Ön egyéni hűtési igényeinek felmérését követően körültekintéssel választják ki a berendezést, hogy az megfeleljen az Ön folyamatainak támogatásához szükséges hűtőteljesítménynek.

Rövid vagy hosszú idejű hűtési szükséglet esetén, időszakos hűtéskiesés vagy csúcsidőszakban megnövekedett hűtési igény esetén gyors, megbízható és hatékony megoldást tudunk nyújtani. A gyors és hatékony ideiglenes szolgáltatás nagyon fontos. Ha tőlünk bérel hűtőgépet, a javítás vagy csere idejére is kimagasló értéket kap a pénzéért.

Amikor a meglévő hűtőrendszer teljesítménye nem tud megbirkózni a hűtési igényekkel, gyorsan kell cselekednie. Az ideiglenesen megnövekedett igényekre tökéletes megoldást jelent egy hűtőberendezés bérlése.

Egy hűtőberendezés bérlése gyors és könnyű megoldást jelenthet különleges rendezvényekre. A Penta-Klíma Kft. az ICS CoolEnegy AG hatalmas technológiai flottájára támaszkodik, a megbízható és üzembiztos Climaveneta és MTA hűtőberendezéseink és területi szolgáltatásaink bármikor a rendelkezésére állnak kiállítások, koncertek, fesztiválok és egyéb események szervezésének lebonyolításához.

Hűtőgép bérlés, folyadékhűtő bérlés - Penta-Klíma Kft.

Különleges alkalmazások

Vállalatunk garantáltan ki tudja szolgálni a speciális, szezonális jellegű igényeket, legyen az korcsolyapálya, pincészetek hűtése, vagy bármi más. Az Ön által igényelt berendezést olyan egyenletesen működő rendszer formájában szállítja, amely garantáltan meghaladja elvárásait, hiszen komplett hűtési rendszer bérlése is lehetséges, csövekkel, légkezelőkkel, hűtőtornyokkal és szárazhűtőkkel. Rendelhetőek továbbá fan-coilok (5-350 kW), hőcserélők, termoregulátorok (9-48 kW), szabadhűtők (25-1000 kW), hordozható hűtőházak és generátorok is a szezonálisan fellépő igények kielégítésére.

Vészhelyzetek és készenléti tervezés

A berendezések nem beütemezett leállásai költséges kimaradásokat eredményezhetnek. A Penta-Klíma ideiglenes hűtési megoldásaival gyorsan visszaállíthatja klímarendszere működőképességét, ha váratlanul meghibásodik egy berendezés. Vészhelyzet vagy katasztrófa esetén egy hűtési készenléti terv csökkentheti a kockázatokat, és felgyorsíthatja a kulcsfontosságú üzemi termelést. Kórházak, ipari létesítmények, adatközpontok és hasonló intézmények esetében egy szakszerűen megtervezett, rendszeresen frissített hűtési készenléti terv csökkentheti a leállás veszélyét, és előkészítheti az ideiglenes hűtőberendezések gyors telepítését.