Technológiai hűtés

Borászatok és pincészetek hűtése:
Borászatok technológiai hűtése
Borászatok technológiai hűtése. A kiválóságra törekvés jegyében pontos hőmérséklet szabályozás a borkészítés fázisai - az erjedés, átfejtések és borkősav stabilizáció során, valamint érlelés és tárolás során is. A bor minősége ugyanannyira múlik a bor készítőjének ügyességén és szakértelmén, mint magán a szőlőn. A borkészítési folyamat során a precíz hőmérséklet-szabályozás kritikus fontosságú, különösen az előerjesztés, az erjesztés, az átfejtések és borkősav stabilizáció során. Fontos szerepet játszik a kész termék tartósításában és tárolásában is. Az ilyen jellegű igények természetüknél fogva erősen szezonálisak, ezért a borászok számára gazdasági szempontból is ésszerű az ideiglenes hűtőberendezések használata. Nálunk lehetősége van a hűtőberendezésének bérlésére is.


Szerszámgépek technológiai hűtése:
Szerszámgépek technológiai hűtése
Szerszámgépek hűtése meghibásodások csökkentésére, élettartamuk növelésére. Hegesztő és vágó gépek, hengerművek, felületkezelési technológiák, horganyfürdők, extruderek, nyomdai berendezések stb.


Ipari lézerek hűtése:
Ipari lézerek technológiai hűtése
Nagyteljesítményű ipari lézerek hűtése, a rendszer stabilitásának (nyalábminőségének és hullámhosszának) fenntartásához, valamint a hőterhelés csökkentéséhez. Pontos hőmérséklet szabályozás minimális, ±0,5 °C-os hőingadozásokkal, színesfém-ötvözetekből épített vízkör az optikai szennyeződések megelőzésére.

Műanyagipar:
Műanyagipari technológiák hűtése
Műanyagipari technológiák hűtése a hőterhelés gyors változásait kezelni képes, hibatűrő folyadékhűtőkkel, melyek rendelkeznek az iparágban fontos emelőmagasságokkal az öntvények komplex hűtőcsatornáinál fellépő nyomásesések leküzdésére.


Gyógyszeripari  alkalmazások:
Gyógyszeripari technológiák hűtése
Technológiai hűtés: Gyógyszeripari alkalmazások. Megbízható és gazdaságos megoldások a rendszer hűtési igényének gyors biztosítására, forrógáz befecskendezéssel vagy folyamatos teljesítményvezérléssel. Folyadékhűtők rozsdamentes acél vázzal és felületkezelt kondenzátoroldali hőcserélővel. Rendkívül tiszta hőközlő folyadék színesfémötvözetekből épített vízkör használatával.


Élelmiszeripari alkalmazások:
Élelmiszeripari technológiák hűtése
Hibatűrő rendszerek élelmiszer-ipari alkalmazásokra pontos hőmérséklet- és páratartalom-szabályozással. Megoldások színesfém-ötvözetekből épített vízkörrel, glikolmentes üzemeltetéssel.


Gázkezelés:
Gázipari technológiák hűtése

Gázkezeléssel foglalkozó iparágak kiszolgálása. Ipari gázok elkülönítésekor hő- és reakcióidő szabályozása, sűrített levegő nedvességtartalmának szabályozása, bio- és természetes gázok előkezelése folyamatos, harmatpont alatti hőmérséklet tartásával.


Szerverhelyiségek hűtése, elvezetett hő hasznosítása. Sport- és egyéb létesítmények hűtése.